Polityka prywatności

Solution Edusoft przywiązuje szczególną wagę do prawa do prywatności wszystkich osób odwiedzających naszą stronę WWW.

Dane osobowe użytkowników naszej strony WWW są przetwarzane tylko w celu administrowania serwisem. Solution Edusoft przetwarza Państwa dane osobowe w tylko w celach realizacji konkretnych usług – np. dostępu do testu i analizy ich wyników. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom (za wyjątkiem firmy zlecającej badanie testowe – każdorazowo można zrezygnować z udziału w teście).

Dane osobowe powierzone nam przez Państwa są chronione zgodnie z wymogami: ustawy z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.), ustawy z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204, z późn. zm.).

W naszym serwisie nie ma miejsca na treści, które są sprzeczne z prawem polskim i międzynarodowym. Nasz serwis zawiera odnośniki do innych stron WWW. Nie ponosimy odpowiedzialności za zasady zachowania prywatności prezentowane na tych stronach. Prosimy aby po przejściu na inne strony zapoznać się z prezentowaną tam polityką prywatności.

Polityka cookies

Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer a także login i hasło użytkownika, nr pytania testowego i identyfikator testu

Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu: Solution Edusoft.

W ramach Serwisu stosowane są pliki cookies: „sesyjne” (session cookies) - są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej) W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika.

Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej): Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Opera

Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.

Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej. Wszelkie zmiany zapisów polityki cookies będą ogłaszane poprzez zmianę niniejszego tekstu.

Data ostatniej aktualizacji: 22.05.2013r.